Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Toc Center Consulting
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Carte, Scopul
90 lei
Brand
Eli Goldratt
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cartea lui Eli Goldratt, Scopul, este best-seller din 1984 si este recunoscuta drept una din cartile de management cu cele mai mari vanzari.

Recent, aceasta carte a fost tradusa si in limba romana. Cartile lui Goldratt au fost traduse in peste 27 de limbi si s-au vandut in peste 6 milionae de exemplare pe glob.

"Scopul" este un imn bunului simt. E o carte în care se arata ce trebuie sa facem pentru a scapa de propria noastra inertie si astfel a ne schimba organizatiile în care lucram.

Multe firme din cele mai diverse tari au prosperat pe aceasta cale, si nu avem nici o îndoiala ca si dumneavoastra va veti scrie propriul capitol pentru aceasta Saga a cresterii productivitatii.

Aceasta carte, pe drept cuvânt a schimbat radical mii de firme si vieti omenesti din lumea întreaga. Aparuta pe rafturile librariilor pentru prima data în anul 1984 si astazi tradusa în peste treizeci de limbi, tirajele ei de milioane de exemplare continua sa se epuizeze fulgerator.

Autorul cartii, Eliyahu M.Goldratt, este un lider cu renume mondial în domeniul dezvoltarii noilor conceptii si sisteme de administrare a businessului. El instruieste numeroase corporatii internationale si ideile sale conduc la schimbari cardinale în activitatea firmelor.

În aceasta carte dr. Goldratt prezinta solutionarea logica practica a unui sir de probleme care privesc opt functii de baza ale oricarei întreprinderi:
. procesele operationale
. managementul proiectelor si ingeniringul
. marketing
. managementul personalului
. finante si masurari
. sistemul de distributie si lantul de furnizare
. vânzari
. strategii si tactici

Tel. 0 752 90 85 83.
Din Gura in Gura
Alte Produse